De kracht van Riverwood Petfood

Om de dag te overleven is voeding dé bron van energie voor jouw kat of hond. Wij geloven hierbij in de kracht van natuurlijke ingrediënten. De basis van een gezonde maaltijd halen wij enkel en alleen uit de natuur. Want zeg nou zelf, jouw beste vriend verdient toch alleen het allerbeste? 

Je bent wat je eet

Als je iedere dag bewust bezig bent met voeding dan wil je ook goed zorgen voor je kinderen en huisdieren. Alleen het allerbeste telt. Daarom hebben wij het merk Riverwood Petfood ontwikkeld. Een lijn van honden- en kattenvoeding waarin we de beste ingrediënten gebruiken voor een gezond leven. ‘’Je bent wat je eet’’: Een veelvoorkomend gezegde waar een diepe betekenis in zit. Door bewust bezig te zijn met gezonde voeding voel jij je fit en vitaal en dit is niet anders dan voor je huisdier. 

De natuur als basis

Riverwood Petfood vindt het belangrijk dat het voer van honden en katten uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten. In supermarkten ligt vooral voer waar kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Daarnaast is ons voer 100% Graanvrij wat de kans op voedselallergie verminderd en de vertering verbetert. Op deze manier heeft je beste vriend ook minder kans op dunne ontlasting en kan het meer energie opslaan.

Onze mix van ingrediënten 

De basis van ons voer bestaat uit een uitgekiende combinatie van drie soorten vrije uitloop vlees. Deze gezonde basis maken we compleet met vers fruit, groenten en een rijke combinatie van overheerlijke kruiden. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om het beste voor jouw kat of hond te kunnen garanderen. Het assortiment van Riverwood blijft groeien en bestaat momenteel uit de lekkerste snacks, blikvoedingen en brokken voor jouw hond of kat. 

Riverwood is te vinden in verschillende dierenspeciaalzaken over heel Europa, maar nu ook in onze eigen webshop www.riverwoodpetfood.com 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *